Kameran fångar Postnord-chaufförens vredesutbrott på E6:an

 

Sveriges Nyheter: Det var i onsdags som flera trafikanter på E6 utanför Kungälv blev vittnen till en Postnord-chaufförs utbrott.

Mitt i rusningstrafiken försökte chauffören i Postnord-bilen blockera flera bilister från att passera honom. När någon ville ta sig förbi försökte chauffören preja dem ur vägen, och en bilist fick minst sagt smaka på den Postnord-anställdes vrede.

16.09 i onsdags fick polisen ett underligt larm om ett bråk på E6:an. En man i en Renault försökte köra förbi en Postnord-bil men prejades undan av chauffören, som sedan klev ur bilen och misshandlade personbilsföraren i vrede.

– Det var ingen händelse innan utan han i bilen kommer bara ikapp, säger ett vittne till Aftonbladet.

En av de många som såg händelsen filmade allt, och i videon kan man se hur lastbilschauffören blockerade Reanultens väg, men när personbilsföraren ändå försöker ta sig förbi får den Postnord-anställde ett utbrott och tvingar Reanultföraren att stanna vid mitträcket på motorvägen.

– Helt surrealistiskt var det. Han kan inte få gå lös så som han tappade det, han blev helt galen, säger ett vittne till Aftonbladet.

Flera vittnen uppger att Postnord-chauffören delade ut slag mot ansiktet på föraren, och Göteborgspolisen bekräftar att anmälan om en misshandel har kommit in.

Läs mer

Aftonbladet


Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Facebook kommentarer

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.