Sverige drabbas nu av Trumps förbud

Sveriges Nyheter: Nu inleds Trump-regeringens inreseförbud som ställer nya krav på de som vill söka visum i USA – ett förslag som tidigare nekats av lägre instanser men nu tillåtits av USA:s högsta domstol.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Enligt det nya förbudet kommer resenärer från sex olika länder drabbas speciellt av reglerna. Länderna det rör sig om är Syrien, Libyen , Sudan, Somalia, Iran och Jemen. Inresande från dessa länder måste numera visa att de har en nära familje- eller affärskontakt för att få sätta sin fot i landet.
© Susan Walsh

För de som reser från Sverige kan detta innebära att man kan bli nekad redan innan man lyckas kliva på planet om man inte kan bevisa att man har en nära kontakt i USA.

“Det här berör medborgare från de aktuella länderna oavsett varifrån de flyger. Vi förhåller oss till reglerna, så det kan bli så att vi måste neka någon ombordstigning, säger Fredrik Henriksson”, presschef på flygbolaget SAS, till TT.

Läs mer

Aftonbladet


Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Facebook kommentarer

اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: