ylliX - Online Advertising Network
السويد-بالعربي

Flicka svårt skadad efter gruppmisshandel

ستوكهولم - السويد بالعربي /


Sveriges Nyheter: En 13-årig flicka misshandlades på en skola i Uppsala på torsdagen. Hon får just nu intensivvård, enligt föräldrarnas uppgifter till Upsala nya tidning, Flickan ska ha misshandlats av andra elever.

للحصول على دعم فوري اضغط هنا

Det var vid lunchtid på torsdagen som polisen larmades till en skola i Uppsala efter uppgifter om att en 13-årig flicka hade misshandlats svårt av andra elever, skriver Upsala Nya Tidning.
Flickan har förts till sjukhus där hon nu vårdas på intensivvårdsavdelningen på Akademiska sjukhuset i staden, uppger en av flickans föräldrar för tidningen. Föräldern berättar också att flickan ska ha mobbats av andra elever. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel.

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا
هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا
لمشاهدة جميع فيديوهات السويد الهامة والجديدة على يوتيوب اضغط هنا

– Vi har en pågående förundersökning gällande misshandel. Vi har ännu inte hunnit prata med alla involverade, det är ett arbete som pågår nu. Det är flera unga personer involverade och därför är vi försiktiga med vad vi går ut och berättar, säger Lisa Sannervik, presstalesperson hos Uppsalapolisen, till UNT.

Expressens reporter på plats rapporterar att barnen lekte på som vanligt på skolgården. Lärarna var sammanbitna och rektorn är än så länge förtegen om vad som inträffat, men säger till TT att man har bokat in möten med berörda föräldrar.

Biträdande rektor vid skolan berättar för SVT Nyheter Uppsala att de har kontakt med flickans föräldrar. – Vi värnar om allas välmående i nuläget. Sådant här är ju inte lätt, men jag tycker att vi för tillfället gör så rätt vi kan utifrån situationen, säger biträdande rektor till SVT och fortsätter:

– Saker kommer tyvärr alltid hända. Man kan inte förebygga allt. Däremot kan man vara förberedd. Och som sagt så gör vi allt vi kan nu för att lugna eventuell oro och försöka ge stöd och information till de som vill ha.

Rektorn: Hot på sociala medier är inte ovanligt

UNT har tagit del av ett brev som rektorn skickat ut till föräldrar på skolan.

”Vi vet i dag inte upprinnelsen till det inträffade men vi vet att ungdomarna chattar med varandra på kvällar och nätter, det förekommer hot och förolämpningar mellan ungdomarna”, skriver rektorn i brevet enligt UNT.

I brevet har rektorn också skrivit att den typen av hot och förolämpningar tyvärr inte är ovanligt i dag. Men rektorn uppger också att han uppfattat det som att deras skola varit förhållandevis försonad från den typen av företeelser.

Rektorn meddelar också att de barn och föräldrar som känner att de behöver stöd kan vända sig till polis och socialtjänst.
”Vår rekommendation är att ni föräldrar säkerställer att era barn kan hantera sociala medier på ett bra sätt”, skriver rektorn i brevet enligt UNT.

Läs mer

TT


Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

h2>إضغط هنا لتفوز بجائزة ضربة حظ مع الشركة الراعية ..أشترك مجانا لتكون مؤهل للفوز من هنا . يمكنك أن تجرب عدة مرات وتؤهل نفسك لرحلة العمر مجانا اضغط هنا

Dela detta:

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: