Man anhållen för mord på sjuårig flicka

Foto: TT

En 7-årig flicka hittades på lördagskvällen död i en lägenhet i Upplands-Bro norr om Stockholm. Även en man i 35-årsåldern hittades svårt skadad i lägenheten, han vårdas på sjukhus och är nu anhållen i sin utevaro misstänkt för mord.

De båda personerna anträffades vid 20-tiden i en lägenhet i Upplands-Bro. Exakt vad de två hade för relation till varandra vill polisen inte gå in på men Lars Byström presstalesman på Stockholmspolisen säger till P4 Stockholm att de inte var helt obekanta med varandra.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

– Vi fick larmet 20:02. När vi kom till lägenheten anträffades en person avliden och en person svårt skadad. Den skadade är förd till sjukhus, säger Stockholmspolisens presstalesperson Lars Byström.

SverigesRadio berättara att den skadade personen, en man i 35-årsåldern, anhölls på söndagens misstänkt för mord. Men han befinner sig på sjukhus och har ännu inte kunnat höras.

Polisen har pratat med flera vittnen under natten.

– Vi håller förhör med personer som eventuellt kan ha sett något, säger Lars Byström.

Polisen har inlett förundersökning på mord. Till en början var brottsrubriceringen även försök till mord, men den är nu ändrad.

Den skadade mannen, som greps vid 23-tiden igår kväll, ska inte ha livshotande skador men befann sig fortfarande på sjukhuset på söndagsförmiddagen och har ännu inte kunnat höras enligt polisen.

Stödgrupp sätts in

Kommunens stödgrupp har varit i kontakt med närstående till flickan, enligt Maria Johansson, tillförordnad kommunchef i Upplands-Bro.

– Våra tankar går självklart till närstående och berörda, säger hon till TT.

Stödgruppen finns också tillgänglig för andra som behöver stöd utifrån händelsen. Även flickans skola är inkopplad.

Facebook kommentarer

اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: