ylliX - Online Advertising Network
السويد-بالعربي

IS lär barnen att döda

ستوكهولم - السويد بالعربي /

syriens-barn-svt-play-tv-dokumentar

للحصول على دعم فوري اضغط هنا

Sveriges Nyheter: I oktober inledde irakiska armén och kurdiska Peshmergastyrkor en offensiv för att befria staden från terrorsekten Islamiska staten. De människor som nu lyckas fly från Mosul berättar om två år av skräck.

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا
هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا
لمشاهدة جميع فيديوهات السويد الهامة والجديدة على يوتيوب اضغط هنا

– De tog barnen från skolan till offentliga avrättningsplatser som torg och andra liknande platser. De lärde barnen hur man dödar en människa och att man dödar folk för att de är otrogna och förnekare. De har dödat folk framför barnen för att lära dem hur. Det berättar Mohammad, som nådde Peshmergakontrollerat område öst om Mosul igår, efter fem dagar på flykt.

De minsta barnen har varit så små som 7-8 år. Istället för vanlig skolgång har terrorgruppen IS tvingat barnen att se på när folk dödats. Barnen har även tvingats att grundligt lära sig att döda.

Innan IS kom arbetade Mohammad med irakiska säkerhetsstyrkor. Han såg till att hålla barnen inne och lät dem inte gå ut för att skydda dem från terrorgruppen, berättar han.

Barnen har varit maktlösa inför IS metoder för att hjäntvätta dem. De har inte kunnat göra annat än att göra som de blivit tillsagda. Även föräldrarna har varit maktlösa. Med tiden lyckades terrorgruppen vända barnen mot sina föräldrar.

– De lärde barnen att inte lyssna på sina föräldrar. Av rädsla för att IS skulle få reda på det vågade föräldrarna inte prata med sina barn. Om de sa åt barnen att inte följa med dem och IS fick reda på det dödades föräldrarna. På det sättet har IS fritt kunnat fostra barnen till mördare, säger Mohammad.

Läs mer

SverigeRadio

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

h2>إضغط هنا لتفوز بجائزة ضربة حظ مع الشركة الراعية ..أشترك مجانا لتكون مؤهل للفوز من هنا . يمكنك أن تجرب عدة مرات وتؤهل نفسك لرحلة العمر مجانا اضغط هنا

Dela detta:

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: