Skottlossning mot tatuerarsalong

polisbilar-jpg
Sveriges Nyheter: Flera skott avlossades mot en tatuerarsalong i centrala Linköping under natten mot torsdagen. – Vi har spärrat av platsen i väntan på teknisk undersökning, säger Christer Wiktorsson, vakthavande befäl vid polisen region öst.

Det var vid halv tre-tiden under natten mot torsdagen som flera boende väcktes av höga smällar i centrala Linköping. När polisen kom till platsen upptäckte de att skott skjutits genom skyltfönstret till en tatuerarsalong. – Flera skott har skjutits genom rutan, säger Christer Wiktorsson på polisen.

Platsen är avspärrad av polisen som kommer att genomföra en tekniska undersökning under dagen. – Jag vet inte riktigt vad vi har för vittnesuppgifter från platsen, säger Christer Wiktorsson, vakthavande befäl vid polisen region Öst.

Ingen ska ha skadats vid skottlossningen.

Läs mer

Expressen

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Facebook kommentarer

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

Kommentera