Körde in i skola och gick till attack med kniv

ستوكهولم - السويد بالعربي /

680-4

Sveriges Nyheter: Bilen kraschade rakt in i en folksamling vid universitetet – därefter fortsatte föraren attackera människor med en slaktarkniv.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Nu har nio skadade personer förts till sjukhus amtidigt som en misstänkt gärningsman har skjutits ihjäl av polisen.
– Jag hörde höga skrik och såg massor av folk springa, säger ögonvittnet Joseph Noll till WBNS.

Nu uppger skolledningen att gärningsmannen var student på universitetet. Det var vid tiotiden på måndagsförmiddagen som varningslarmet gick på Ohio State Univeristy i USA och ett nödlarm om att det fanns en beväpnad person på skolområdet gick ut till alla elever.

Alla studenter uppmanades att ta skydd, samtidigt som polisen insatsstyrka anlände till området. Larmet var att det fanns “en aktiv skytt” i området.

Vid lunchtid tydde dock allt fler uppgifter på att det inte handlade om en attack med skjutvapen. En okänd person ska i stället ha kraschat sin bil rakt in i en folksamling utanför en av universitetets byggnader, därefter ska föraren ha tagit sig ut ur fordonet och fortsatt att attackera människor omkring sig med en stor slaktarkniv, uppger FBI på en presskonferens.

Minst nio personer har förts till sjukhus, varav tillståndet ska vara kritiskt för en av dem.– De skadade har skärskador eller skador från att ha blivit påkörda, säger Andrew Thomas, chefsläkare vid sjukhuset i Ohio vid en presskonferens.

Jospeh Noll berättar hur han var på väg till skolan när han hamnade mitt i kaoset utanför universitetet: – Jag hörde först flera skrik sedan såg jag massor av människor komma springande, säger han.

Läs mer

Expressen

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

 

.....المزيد هذه الأخبار وعشرات الأخبار الأخري تجدونها على موقع السويد بالعربي من ستوكهولم

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .اذهب الى اعلى الصفحة

اضغط هنا للذهاب إلىالصفحة الرئيسية

Dela detta:

Du kanske gillar även...

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: