Kvinna och två barn hittade döda i frys

1
Sveriges Nyheter:Två barn och deras mamma har hittats döda i en frys i Åbenrå i södra Danmark, rapporterar danska medier. Polisen benämner det som en familjetragedi – och utreder det som mord. ”Kvinnans man, barnens far, befann sig inte i lägenheten och han söks nu av polisen”, skriver de i ett pressmeddelande.

Det var en släkting till kvinnan som kontaktade polisen efter att inte ha kunnat få kontakt med henne på flera dagar. När poliser gick in i familjens lägenhet hittade de den 27-åriga kvinnan och hennes två döttrar – nio och sju år gamla – döda i en frys.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Kvinnans make, tillika barnens far, är försvunnen och jagas nu av polisen.

Polisen har inlett en förundersökning gällande mord. Hur länge de tre varit döda är ännu oklart. – Det är djupt tragiskt att en kvinna och hennes två barn hittas under dessa omständigheter. Nu ska vår undersökning från i natt och de kommande dagarna visa vad som ligger bakom och vad motivet eventuellt kan vara, säger förundersökningsledare Bent Thuesen till Danmarks Radio.

Polisens tekniker har arbetat i bostaden hela natten och poliser förhör grannar och bekanta. Samtidigt försöker man få någon sorts kontakt med pappan. – Vår undersökning får visa om vi kan få kontakt med honom för att höra om han kan hjälpa oss med några upplysningar i saken. Vi försöker kontakta hans umgängeskrets för att höra om de kan hjälpa oss att få kontakt med honom.

Familjen bor i den lilla staden Åbenrå på södra Jylland. De kom till Danmark som flyktingar från Syrien sommaren 2015.

Ekstra Bladet rapporterade redan på söndagen om ett stort polispådrag vid bostaden, som hade spärrats av. Samtidigt rapporterade tidningen JydskeVestkysten att beväpnade poliser cirkulerade på gatorna i Åbenrå.

I det skedet sa polisen ingenting om de döda kropparna. Pressmeddelandet kom först på måndagsmorgonen och nu ber de alla som har hört eller sett något som kan ha med saken att göra att höra av sig.
Åbenrå ligger drygt två mil från den tyska gränsen och har runt 16 000 invånare..….Läs mer

Aftonbladet

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.