Zlatan dundersågas: ”Lika rörlig som en kon”

zlatan_big-img-1
Sveriges Nyheter: Manchester United hade en tuff vecka med tre raka förluster och Zlatan Ibrahimovic får sig nu en rejäl avhyvling av den tidigare franske storspelaren Christope Dugarry.

– Ibra är lika rörlig som en kon, konstaterar han enligt RMC.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Förlust i glödheta derbyt mot Manchester City. Förlust mot Feyenoord i Europa League. Förlust mot Watford i senaste Premier League-omgången. Det var onekligen ingen rolig vecka för Manchester United som inkasserade tre raka förluster.

Laget är som väntat kritiserat och enligt engelska The Mirror har United dessutom sprungit minst av alla lag i Premier League under de fem första omgångarna. Zlatan Ibrahimovic är inte känd för att springa kopiöst och nu sågar den tidigare franska storspelaren Christope Dugarry svensken.

– Ibra är lika rörlig som en kon. Folk pratar om hans statistik, men han är en kon. När man tittar på Zlatans matcher så får det inte se ut så. I engelsk fotboll går tempot i 2 000 kilometer i timmen, säger Dugarry enligt RMC..…..Läs mer

Fotbolldirekt

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

 

Facebook kommentarer

اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: