ylliX - Online Advertising Network
السويد-بالعربي

Två döda i krock på motorväg

ستوكهولم - السويد بالعربي /

ambulans
Sveriges Nyheter: Två personer avled efter krockpå väg 21 i Kristianstads kommun. Mannen och kvinnan som avled var i 70-årsåldern.  Föraren i den andra bilen, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för drograttfylleri.

للحصول على دعم فوري اضغط هنا

Olyckan inträffade vid Önnestad i Kristianstads kommun strax före klockan halv tio på fredagsförmiddagen. – Det var en bil med en man och en kvinna i som skulle svänga ut på väg 21 när det kom en bil i troligtvis ganska hög fart och kolliderade med den, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral för region syd.

Mannen och kvinnan, ett par i 70-årsåldern, avled efter olyckan. – Deras anhöriga är underrättade, säger Anna Göransson.

Den andra bilen kördes av en man i 35-årsåldern, som har förts med ambulans till sjukhus.

Mannen är misstänkt för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik, uppger Anna Göransson. – Inledningsvis finns det en sådan misstanke, sedan får vi se vad polisutredningen visar.

Strax efter klockan 15 på eftermiddagen var det full framkomlighet på vägen. – Vi är klara på platsen, säger Anna Göransson.

Aftonbladet

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

h2>إضغط هنا لتفوز بجائزة ضربة حظ مع الشركة الراعية ..أشترك مجانا لتكون مؤهل للفوز من هنا . يمكنك أن تجرب عدة مرات وتؤهل نفسك لرحلة العمر مجانا اضغط هنا

.....المزيد هذه الأخبار وعشرات الأخبار الأخري تجدونها على موقع السويد بالعربي من ستوكهولم
Dela detta:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

error: Content is protected !!
%d bloggare gillar detta: