Två döda i krock på motorväg

ambulans
Sveriges Nyheter: Två personer avled efter krockpå väg 21 i Kristianstads kommun. Mannen och kvinnan som avled var i 70-årsåldern.  Föraren i den andra bilen, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för drograttfylleri.

Olyckan inträffade vid Önnestad i Kristianstads kommun strax före klockan halv tio på fredagsförmiddagen. – Det var en bil med en man och en kvinna i som skulle svänga ut på väg 21 när det kom en bil i troligtvis ganska hög fart och kolliderade med den, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral för region syd.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Mannen och kvinnan, ett par i 70-årsåldern, avled efter olyckan. – Deras anhöriga är underrättade, säger Anna Göransson.

Den andra bilen kördes av en man i 35-årsåldern, som har förts med ambulans till sjukhus.

Mannen är misstänkt för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik, uppger Anna Göransson. – Inledningsvis finns det en sådan misstanke, sedan får vi se vad polisutredningen visar.

Strax efter klockan 15 på eftermiddagen var det full framkomlighet på vägen. – Vi är klara på platsen, säger Anna Göransson.

Aftonbladet

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.