Svensk död i Budapest – “Ett mysterium”

108367
Sveriges Nyheter – Budapest: Under fredagen har en man i 30-årsåldern avlidit i Budapest. Han är hemmahörande i Norrland och anhöriga är underrättade. Det är i nuläget oklart vad som hänt mannen. – Vi känner till att en svensk man i 30-årsåldern avled i Budapest i fredags. Anhöriga är underättade och mannen är hemmahörande i Norrland, säger Katarina Byrenius Roslund på UD press.

Enligt uppgifter hade mannen åkt till den ungerska huvudstaden tillsammans med vänner för att fira en 30-årsdag när dödsfallet inträffade. Katarina Byrenius Roslund har dock inga uppgifter om hur dödsfallet gick till eller om något brott misstänks i samband med händelsen.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Aftonbladet

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Facebook kommentarer

اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: