Flygplan med 275 passagerare kraschlandat

680 (1)
Sveriges Nyheter – Dubai: På den internationella flygplatsen i Dubai har nu ett flygplan från Emirates med 275 passagerare ombord kraschlandat. Alla passagerare har evakuerats från flygplanet men det är fortfarande oklart om någon har skadats i samband med händelsen.

Flygplanet är en Boeing 777 med 275 personer ombord som flög från Thiruvananthapuram i Indien när det tvingades nödlanda på Dubais flygplats. Incidenten inträffade strax innan 13-tiden lokal tid bekräftar Emirates Airlines på Twitter. Enligt flygbolaget ska en “incident” ha inträffat med deras plan men det är i nuläget oklart vad som tvingat planet att nödlanda.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Fotografier på sociala medier visar hur rök bolmar upp från flygplanskroppen. Flera brandbilar syns även kring planet. Enligt flygplasten officiella Twitterkonto ska alla passagerare och kabinpersonal vara evakuerade och förda i säkerhet. Inga plan kommer att lyfta från flygplatsen tills vidare.

Lokala myndigheter rapporterar på Twitter att inga skador har rapporterats i nuläget. Ett ögonvittne berättar om sekunderna innan kraschen. – Vi bor nära flygplatsen och jag skulle precis filma en landning när jag såg att ett plan som gick in för landning plötsligt bromsar in och avbryter. Sedan hörde vi bara en explosion och såg en massa svart rök. Explosionen lät som när man spränger i berg, berättar Jarmo Kokki från Västerås.

Aftonbladet

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Facebook kommentarer

اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: