ylliX - Online Advertising Network
السويد-بالعربي

Anledningen bakom dödsskjutningen

ستوكهولم - السويد بالعربي /

760 (1)
Sveriges Nyheter: Nu har uppgifter kommit in som var anledningen till att polisen behövt skjuta en person till döds. Mannen hade stämt träff med flera andra personer genom en annons på säljsajten Blocket – och ska ha uppträtt hotfullt.
Då beordrades polis till området.

للحصول على دعم فوري اضغط هنا

I torsdags i förra veckan hade mannen stämt träff med några andra personer i Viksjö i norra Stockholm efter en annons på säljsajten Blocket.

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا
هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا
لمشاهدة جميع فيديوهات السويد الهامة والجديدة على يوتيوب اضغط هنا

Enligt Aftonbladet ska det ha handlat om en möjlig mobiltelefonaffär. – Upprinnelsen är att några personer har stämt träff med den här mannen som senare blev skjuten, säger Lena Kastlund, chefsåklagare vid särskilda åklagarkammaren. De skulle köpa något genom en annons Blocket. Såvitt jag vet kände de inte varandra sedan tidigare.

Men något gick snett och mannen ska ha uppträtt hotfullt. – Han har uppträtt beväpnad, de blev rädda och såg till att några andra ringde till polisen, säger Lena Kastlund.

Mannen var beväpnad, enligt poliserna När de två manliga poliserna kom till området i Viksjö och träffade på mannen var han fortfarande beväpnad. Det är oklart om det var med ett skjut-, stick- eller annat typ av vapen. – Jag vill inte gå in på det eftersom vi har lite vittnen vi ska höra. Jag vill inte att de ska veta en massa saker i förväg, säger Lena Kastlund.

Situationen på platsen blev så pass hotfull att polisen tvingades skjuta. Flera skott ska ha avlossats och träffat mannen. Vid 01-30 på natten kom besked från Stockholmspolisen att mannen avlidit av sina skador.

Hur många skott avlossade poliserna? – Det kan jag inte heller svara på i nuläget. Jag vet det själv, men det är inga uppgifter jag vill gå ut med.

– Det är två poliser som har kommit till platsen, men ingen av dem är misstänkt för något brott. Om det är en eller två, eller vem som har skjutit, vill jag inte heller svara på.

Expressen

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

h2>إضغط هنا لتفوز بجائزة ضربة حظ مع الشركة الراعية ..أشترك مجانا لتكون مؤهل للفوز من هنا . يمكنك أن تجرب عدة مرات وتؤهل نفسك لرحلة العمر مجانا اضغط هنا

Dela detta:

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: