ylliX - Online Advertising Network
السويد-بالعربي

“Sverige bör följa Storbritannien”

ستوكهولم - السويد بالعربي /

sdare

للحصول على دعم فوري اضغط هنا

Sveriges Nyheter: Sverigedemokraternas partiledare menar att Sverige bör folkomrösta om EU.

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا
هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا
لمشاهدة جميع فيديوهات السويد الهامة والجديدة على يوتيوب اضغط هنا

I dag röstar Storbritannien om man ska vara kvar i EU eller inte. Kampanjen har varit lång och smutsig, och det är i nuläget mycket oklart vilken sida som kommer vinna.

Här i Sverige har vi inte en debatt om att lämna EU på samma vis som i Storbritannien, men nu kliver Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson ut och kräver en svensk folkomröstning.

”Min inställning är att Sverige bör följa Storbritannien och först kräva en omförhandling för att därefter hålla en folkomröstning om fortsatt medlemskap”, skriver Jimmie Åkesson i dag på Metro debatt.

Åkesson har tidigare föreslagit att Sverige ska omförhandla sina villkor, något som regeringen sagt nej till.

Den europeiska union som Sverige röstade för vid inträdet var mer eller mindre en frihandelsunion, inte det överstatliga monsterbygge som det kommit att bli, skriver Åkesson i Metro.
I Sverige är cirka 54 procent positivt inställda till EU, skriver Dagens Nyheter. 89 procent anser att det vore dåligt om britterna lämnade unionen.

Sverigedemokraterna har tidigare startat ett folkuppror för att folkomrösta om invandringen, ett projekt som verkar ha runnit ut.

Aftonbladet

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

h2>إضغط هنا لتفوز بجائزة ضربة حظ مع الشركة الراعية ..أشترك مجانا لتكون مؤهل للفوز من هنا . يمكنك أن تجرب عدة مرات وتؤهل نفسك لرحلة العمر مجانا اضغط هنا

Dela detta:

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: