Offret var en 16-årig asylsökande flicka

polisen-1440x960

Sveriges Nyheter – Hökarängen: Personen som hittades i ett skogsområde i Hökarängen bedöms vara en 16-årig flicka. Hon anmäldes försvunnen för över två månader sedan. – Det är så tragiskt, säger en person i hennes närhet.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Det var i måndags förmiddag som en kvinna på hundpromenad gjorde den makabra upptäckten i en skogsdunge i Hökarängen. Hon såg, vad hon uppfattade som en arm som stack upp ur marken.

Polisen kunde konstatera att det handlade om en avliden person och hittade tecken på att personen bragts om livet.

Den avlidna personen är ännu inte formellt identifierad, men enligt uppgift till Aftonbladet är polisen säkra på vem det rör sig om – en 16-årig asylsökande flicka.

Hon försvann för över två månader sedan, i mitten på mars, från det boende, inte långt från fyndplatsen, där hon bodde. Men få åtgärder vidtogs för att hitta henne, eftersom det fanns misstankar om att hon avvikit frivilligt.
– Vi har blivit tillsagda av polisen att inte tala med någon om det som hänt, säger en anställd på asylboendet.

En av anledningarna till att identifikationen dröjer är att polisen inte med säkerhet kan veta att de uppgifter flickan lämnat i sin asylansökan är korrekta. Men enligt dem är hon 16 år, och kom som ensamkommande från Afghanistan i höstas.

Aftonbladet

Läs mer

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.