Kontrakt i United

zlatan_big-img-1

Sveriges Nyheter: Nu avslöjas även svenskens jättekontrakt med Premier League-klubben.
”Manchester United känner sig tvungna att erbjuda en hög lön eftersom de inte kan locka med Champions League-spel”, skriver journalisten Loïc Tanzi.
Allt pekar mot att Zlatan Ibrahimovic, 34, nästa säsong spelar i Manchester United.
I går skrev franska l’Equipe att Ibra ställt två krav på United, Champions League-spel och att Louis van Gaal inte var tränare, för att ansluta till klubben.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

När så nederländaren sparkades i går och tros ersättas av José Mourinho så har fotbolls-England nu betraktat affären som klar. Och nu påstås United ha tillfredsställt det första kravet – med mer pengar.

Det är journalisten Loïc Tanzi, med fokus på PSG, som skriver om Ibrahimovic nya kontrakt i Premier League.
Enligt Tanzi erbjuds Ibrahimovic ett 1+1-årskontrakt med Manchester United. Lönen sägs uppgå i tre miljoner kronor i veckan och samtidigt ska det finnas en klausul i kontraktet som ger svensken drygt 100 miljoner kronor om kontraktet inte förlängs efter det första året.

”Manchester United känner sig tvungna att erbjuda en hög lön eftersom de inte kan locka med Champions League-spel och för att övervinna Ibras fru som föredrar MLS”, skriver Tanzi på Twitter.

Det nya kontraktet gör honom till klubbens näst bäst betalde spelare efter Wayne Rooney och paketlösningen med bonusåret gör att det nya kontraktet är värt drygt 1,5 miljon kronor mer i veckan än det nuvarande avtalet med PSG.
Enligt både holländska och engelska tidningar väntas affären bli officiell inom de närmsta dagarna. Först ska dock José Mourinho presenteras som klubbens nye manager.

Aftonbladet

Läs mer

Facebook kommentarer

اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: