ylliX - Online Advertising Network
السويد-بالعربي

Skogsbrand på 50 hektar – “Mycket allvarligt”

ستوكهولم - السويد بالعربي /

3683160_2048_1152

للحصول على دعم فوري اضغط هنا

Sveriges Nyheter – Gotland: En skogsbrand är nu i full gång på Gotland, en brand som började som en gräsbrand vid lunchtid. – Nu har branden spritt sig till en yta av 500 meter gånger 1 000 meter, säger polisens presstalesman Albin Näverberg vid 15-tiden.

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا
هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا
لمشاهدة جميع فيديوهات السويد الهامة والجديدة على يوتيوب اضغط هنا

Larmet kom in vid 12.15 och handlade om en gräsbrand på mellersta Gotland. Enligt polisens uppgifter var brandområdet först omkring 50 gånger 50 meter. – Men sedan har det gått snabbt. Det har blivit en toppbrand av det här och den sprider sig snabbt bland träden. Räddningstjänsten har meddelat att man behöver biträde. Det är lite kritiskt läge nu, säger Sven-Erik Olsson, presstalesman vid polisen i Stockholms län.

Stockholms brandförsvar uppger att situationen är mycket allvarlig. – Vi har inte omfattningen klar för oss men det håller på att bli en stor skogsbrand. Vi har privata helikoptrar och plan på väg för att bistå oss. På plats har vi ett tiotal brandbilar, säger en operatör.

Vid klockan 15 uppgavs det att branden hade spridit sig över ett område på cirka 500 gånger 1000 meter, som motsvarar cirka 50 hektar i ett område mellan Vänge och Buttle. – Den sprider sig snabbt och rör sig österut men exakt hur snabbt den sprider sig är svårt att säga. Man har begärt två helikoptrar till släckningsarbetet, säger Näverberg.

Aftonbladet

Läs mer

 

 

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

h2>إضغط هنا لتفوز بجائزة ضربة حظ مع الشركة الراعية ..أشترك مجانا لتكون مؤهل للفوز من هنا . يمكنك أن تجرب عدة مرات وتؤهل نفسك لرحلة العمر مجانا اضغط هنا

Dela detta:

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: