ylliX - Online Advertising Network
السويد-بالعربي

“Aldrig varit så chockad och arg förut”

ستوكهولم - السويد بالعربي /

Capture-62-650x363

للحصول على دعم فوري اضغط هنا

Sveriges Nyheter: Efter skandalen under matchen mot IFK Göteborg, Malmö FF har nu pratat med sin spelare Tobias Sana. Ett knallskott smällde precis bredvid honom. Något som fick Sana att kasta en hörnflagga mot IFK-fansen.

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا
هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا
لمشاهدة جميع فيديوهات السويد الهامة والجديدة على يوتيوب اضغط هنا

I slutet av den andra halvleken i onsdagens match mot IFK Göteborg briserade en kraftig smällare vid Tobias Sanas fötter. Chockad av smällen reagerade han med att kasta en hörnflagga mot läktaren.

Malmö FF har beslutat att inte att vidta några disciplinära åtgärder mot Tobias Sana.

På morgonen dagen efter händelsen har Tobias Sana smärta i öronen och huvudvärk till en följd av den inkastade smällaren.

– Jag har väldigt ont i öronen och i huvudet. Jag fattar fortfarande inte riktigt vad som hänt, säger han till MFF:s hemsida.

– Jag har aldrig varit så chockad och arg förut. Jag har spelat i IFK Göteborg i flera år och har all respekt för föreningen och supportrarna. Jag kan ta att vissa buar och förolämpar mig men det har gått över gränsen när någon försöker skada mig.

Chockad av knallskottet plockade Tobias Sana upp en hörnflagga som han slängde mot läktaren.

– Nu när jag kommit ur chocken känner jag att det var det dummaste beslutet i mitt liv. Det finns många ungdomar som ser upp till mig och jag vill verkligen be om ursäkt.

– Han reagerar utifrån den chock och rädsla han upplever. Det var absolut inte en bra reaktion men jag kan förstå den, säger Niclas Carlnén, vd, Malmö FF.

Tobias Sana vill nu gå vidare.

– Jag försöker att inte fundera så mycket på det. Det var en person som gjorde det här. Han ska inte få förstöra min kärlek till fotbollen, säger han till MFF:s hemsida.

Sveriges Radio

Läs mer

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

h2>إضغط هنا لتفوز بجائزة ضربة حظ مع الشركة الراعية ..أشترك مجانا لتكون مؤهل للفوز من هنا . يمكنك أن تجرب عدة مرات وتؤهل نفسك لرحلة العمر مجانا اضغط هنا

Dela detta:

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: