Misstänkt rattfylleri – cyklist avliden

polisbilar-jpg
Sveriges Nyheter – Uddevalla: En kvinna i medelåldern har blivit påkörd av en bil i Uddevalla under fredagskvällen. – Föraren till personbilen är misstänkt för rattfylleri, säger Victor Prästbacka, vakthavande befäl vid polisen region Väst.
Kvinnan blev sedan förd till sjukhus i ambulans men dog senare till följd av sina skador.

Larmet kom in till räddningstjänsten vid 21.30-tiden på fredagskvällen, en kvinna har blivit påkörd av en personbil i Uddevalla.– Det är en personbil och en cyklist som har kolliderat och föraren till personbilen är misstänkt för rattfylleri, säger Victor Prästbacka, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Hur olyckan gick till är i nuläget oklart. Enligt tidningen Bohuslänningen har en bil kört in i en trädgård i Uddevalla.
– De initiala uppgifterna är att bilen har åkt in i trädgården. Men jag kan inte säga hur mycket, om den har åkt in i ett staket och delvis in i trädgården eller exakt hur det har skett.

Kvinnan verkar ha kommit på cykel när hon blev påkörd och räddningstjänsten har beskrivit hennes skador som svåra men skadeläget var i början oklart. Hon avled senare av sina skador. Polisen har natten till lördag underrättat anhöriga. – Det är tyvärr så att hon är avliden, säger Victor Prästbacka.

En 68-årig man togs kort efter det inträffade till förhör misstänkt för rattfylleri.
– Det är en man född 1948. Personen är medtagen för vad vi kallar kroppsbesiktning. Han är misstänkt för rattfylleri, sen får provresultatet visa om så är fallet.

Aftonbladet

Läs mer

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.