Flera explosioner i samband med stor polisinsats

cegrab-20160325-132612-635-1-736x414
Sveriges Nyheter – Schaerbeek: I förorten Schaerbeek i Bryssel har minst två explosioner inträffat. Med samband till en stor polisinsats ska dessa explosioner inträffat. Detta rapporterade Sky News. En stor antiterrorräd har blivit rapporterad i flera medier, detta hör samman med polisens insatser efter terrordåden i Bryssel i tisdags.

Skottlossningen har blivit hört av flera vittnen på platsen och en person ska ha oskadliggjorts. På plats har tungt beväpnad polis hållit civila på avstånd. En robot och även militärpolis finns även på plats. Roboten finns för förstöring av sprängämnen. Detta är enligt Service-kanalen RTBF. Efter tisdagens terrordåd så har sju misstänkta blivit gripna i Belgien, två i Tyskland och en i Paris.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Aftonbladet

Läs mer

Facebook kommentarer

اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: