ylliX - Online Advertising Network
السويد-بالعربي

Sverige OS-klart

ستوكهولم - السويد بالعربي /

gulldén

للحصول على دعم فوري اضغط هنا

Sveriges Nyheter: Mycket välförtjänt, vilken match de gör. Johanna Bundsen gör en fantastisk andra halvlek i målet och är en av hjältarna. Alla tog ansvar i dag, en imponerande insats av tjejerna. Laget stod upp i dag, vilket försvarsspel. Linnea Torstenson och Sabina Jacobsen var riktigt bra där.

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا
هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا
لمشاهدة جميع فيديوهات السويد الهامة والجديدة على يوتيوب اضغط هنا

Expert Magnus Wislander efter matchen.

Sveriges handbollsdamer är så gott som klara för OS i Rio de Janeiro. Efter kvalsegern mot Polen, 30-24, är allt som krävs att Ryssland besegrar Mexiko senare i dag.

Det var på förhand ingen enkel uppgift som Sverige ställdes inför i den slitna och illa åtgångna kvalstaden Astrachan, som rankas som Rysslands näst fattigaste stad med över 500 000 invånare.

Så väl Polen (4:a) som Ryssland (5:a) placerade sig högre än Sverige (9:a) på VM i december och bara två av lagen – Mexiko är för svagt för att blanda sig i striden – får åka till OS.

Nu står det i praktiken klart att de två lagen blir Sverige och Ryssland, förutsatt att inte Mexiko står för tidernas superskräll och besegrar Ryssland senare i eftermiddag. Det ryska laget är storfavorit i matchen mot Mexiko som Sverige besegrade med 41-20.

Det blev en fysisk och intensiv kamp mellan Sverige och Polen.

Isabelle Gulldén briljerade i den första halvleken, med fem mål framåt. Ställningen i paus var 16-12 till Sverige.

Genom hela matchen var det defensiven som gjorde att Sverige hela tiden låg ett par steg före polskorna. Sverige jobbade stenhårt och självuppoffrande, och tog mycket stryk.

Samtidigt visade Johanna Bundsen riktigt hög klass i målet och klev fram med flera viktiga räddningar när polskorna kämpade och slet för att komma i kapp.

Med fyra minuter kvar kom dessutom Filippa Idéhn in och räddade en straff.

Och Sverige lyckades hålla undan.

Det innebär – om den mexikanska jätteskrällen inte blir verklighet – att Sverige lyckats resa sig efter VM-slutspelet i Danmark i december, som blev något av ett misslyckande för svensk del med storförlust mot Danmark i åttondelsfinalen.

Trots att kvalet i praktiken är avgjort möter Sverige Ryssland på söndagseftermiddagen.

Sveriges Radio

Läs mer

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

h2>إضغط هنا لتفوز بجائزة ضربة حظ مع الشركة الراعية ..أشترك مجانا لتكون مؤهل للفوز من هنا . يمكنك أن تجرب عدة مرات وتؤهل نفسك لرحلة العمر مجانا اضغط هنا

Dela detta:

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: