Skottlossning söder om Stockholm

760 (25)

Sveriges Nyheter – Bredäng: En person har blivit skjuten i en skjutning i Bredäng i södra Stockholm vid 17-tiden. – Det är allvarliga skador, säger Eva Nilsson, presstalesperson på Stockholmspolisen.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Polisen jagar en mörk bil som setts lämna brottsplatsen.

Larmet kom in till polisen klockan 17.08. Enligt polisen har flera personer ringt in med uppgifter om att en person har blivit beskjuten på Eksätravägen i Bredäng. En person har sedan hittats skadad, bekräftade polisen vid klockan 17.30.

– Det är allvarliga skador, säger polisens presstalesperson Eva Nilsson, som dock inte hade några uppgifter om hur många skott som har avlossats eller var mannen har blivit träffad.
Expressens reporter på plats Filip Johansson berättar att polisen har spärrat av vägen och att det är enorm polisaktivitet i området där skottlossningen ägt rum.

– Flera polisbilar med blåsljus har åkt förbi på E4 så det är ett stort pådrag. Vi mötte säkert åtta polisbilar på vägen hit, säger han.

Händelsen rubriceras nu om från grov misshandel till mordförsök, skriver polisen på sin sajt. En förundersökning ät inledd och polisen samlar in uppgifter från personer som blivit vittne till händelsen. Enligt Eva Nilsson har flera personer uppgett att de sett skottlossningen.
Polisen har säkrat tomhylsor på platsen. Den skadade mannen är förd med ambulans till sjukhus. I samband med skottlossningen har vittnen sett en mörk bil lämna platsen.
SOS Alarm skickade en ambulans och en akutbil till platsen. Den skadade mannen är förd till sjukhus.
– Jag har inga uppgifter om hur skadad personen är, säger Raymond Winberg, regional produktionsledare SOS Alarm

Expressen

Läs mer

Facebook kommentarer

اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: