ylliX - Online Advertising Network
السويد-بالعربي

Passningsstraffen inte till Suarez

ستوكهولم - السويد بالعربي /

ladda ned (7)
Sveriges Nyheter: Barçatränaren Luis Enrique såg lika förvånad ut som alla andra. Men han, liksom hela spelartruppen, kände till att Messi, Suárez och Neymar hade förberett något. Men han visste inte riktigt vad eller när det skulle utföras.

للحصول على دعم فوري اضغط هنا

– På träningarna är de ännu bättre och gör ännu mer annorlunda saker, sade tränaren på presskonferensen efter matchen enligt tidningen Sport.

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا
هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا
لمشاهدة جميع فيديوهات السويد الهامة والجديدة على يوتيوب اضغط هنا

Stjärntrion hade tränat på straffen under veckan. Lagkamraterna hade sett det, men de visste inte om det var ett skämt eller om de verkligen tänkte sätta planerna i verket.

– Som nästan alla saker vi gör på matcherna, har vi tränat på det. Vi visste att det var riskfyllt, men vi har förberett mycket, sade Neymar och avslöjar att det ändå inte riktigt blev som det var tänkt.

– Straffen var för mig, men Suárez var närmare.

Många har jämfört den spektakulära straffen med Johan Cruyffs konstverk 1982. Tidningar över hela världen skrev att tvåmanna-straffen hade uppfunnits den dagen. Själv sade Cruyff att han och Jesper Olsen ville ge fansen något extra eftersom det snart var jul.

Men Fifa vet att berätta att Cruyff var inte den första att slå en indirekt straffspark. Den uppfanns för 55 år sedan av en belgare i en kvalmatch till VM i Sverige 1958. Motståndet var Island och Belgien ledde redan med 6–1 när Rik Coppens fick chansen att utöka ledningen från straffpunkten. Men Coppens petade bollen till Andre Piters. Han slog den tillbaka till Coppens, som enkelt kunde göra mål.

Läs mer

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

h2>إضغط هنا لتفوز بجائزة ضربة حظ مع الشركة الراعية ..أشترك مجانا لتكون مؤهل للفوز من هنا . يمكنك أن تجرب عدة مرات وتؤهل نفسك لرحلة العمر مجانا اضغط هنا

Dela detta:

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: