Därför vill Jimmie Åkesson kunna dra tillbaka uppehållstillstånd

original

Sveriges Nyheter: Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson vill släppa in färre invandrare i landet är ingen nyhet. Nu säger han i en intervju med Ekot att han dessutom vill kunna dra tillbaka permanenta uppehållstillstånd för personer som fått det.

– Men det jag däremot tycker är att om man har fått ett permanent uppehållstillstånd på falska eller felaktiga grunder, då ska det kunna omprövas.

När han får frågan om hur gamla uppehållstillstånd som ska kunna testas kan han inte svara.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

– Jag har inte tagit ställning till det utan där gäller väl samma sak som i samhället i övrigt att har man fått någon förmån på falska grunder så ska det kunna omprövas, säger han, skriver Sveriges Radio. Han säger att till exempel personer som ljugit om sin identitet borde kunna få sina uppehållstillstånd omprövade.– I den situation vi befinner oss i nu, så kan det vara rimligt att man till exempel omprövar permanenta uppehållstillstånd för människor som uppenbarligen inte längre har skyddsbehov. Sedan om det är juridiskt möjligt det vet inte jag, det får utredas, säger Åkesson och fortsätter:

Nyheter24

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.