Polisbil i krock efter jakt

 polisen-1440x960

Sveriges Nyheter – Norrköping: Detta började när polisen strax efter elva åkte ut på ett rutinärende efter att väktare berättat om en falskskyltad bil på Bråddgatan i centrala Norrköping. Vid halv elva fick polisen samtal om att den falskskyltade bilen åkt från platsen och polispatrullen beslöt sig för att stanna personbilen för en kontroll.

Trots blåljus stannade den falskskyltade bilens förare inte och efter en kortare biljakt beslöt sig polisen för att köra in i sidan på fordonet för att få stopp på det. Bilen stannades vid Dalsgatan i centrala Norrköping.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Fyra personer gripna

I bilen fanns fyra personer som nu alla är gripna och misstänkta för förberedelse till rån.

– Bilen tillgreps i Malmö och i fordonet hittade vi saker som tyder på förberedelse till rån som nu är brottsrubriceringen, säger Erik Thulin, pressinformatör vid polisen i Östergötland.

Var maskerade

Polisen vill inte kommentera hurdana saker som tillgreps som tyder på att personerna förberedde rån. De fyra männen som greps var maskerade och är fortfarande inte identifierade av polisen. En polis skadade sig lindrigt vid krocken som avslutade biljakten.

– Bilen är tagen i beslag för husrannsakan och flera saker som vi inte kan berätta om är tagna i beslag, säger Erik Thulin vid Östergötlandspolisen.

Ärendet överförs nu till åklagare.

Expressen

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: