Då införs gränskontroller

Regeringen+presentera+satsningar+i+budgetpropositionen

Sveriges Nyheter: Dagens Nyheter skriver att Migrationsverket nu anser att flyktingsituationen är så allvarlig att Sverige behöver införa gränskontroller. Detta enligt en regeringskälla, som menar att beslut i frågan kommer att fattas under ett regeringssammanträde på torsdag.

Gränskontrollerna kommer då att finnas vid Öresundsbron och vid färjelägen i Skåne, i första hand. De kommer att börja gälla redan från och med 12-tiden under torsdagen.

I dag hölls ett krismöte med EU:s och Afrikanska unionens ledare i Valtetta, Maltas huvudstad. Toppmötet gäller den pågående flyktingkrisen.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

– Vi har aldrig uteslutit gränskontroller. Det är inget som är avfört från dagordningen, men vi ska göra det vid rätt tidpunkt och med rätt förutsättningar, säger statsminister Stefan Löfven på väg in till krismötet i Maltas huvudstad Valletta, skriver.Både Moderaterna och Kristdemokraterna har tidigare föreslagit skärpta gränskontroller.

Löfven säger också att man bör tänka sig för och inte “haspla ur sig” massa förslag varje dag.

– Vi har en ohållbar situation i Europa, framför allt i länder som Tyskland, Sverige och Österrike som tar ett orimligt ansvar, säger Löfven till Dagens Nyheter.

Nyheter24

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: