ylliX - Online Advertising Network
السويد-بالعربي

Då införs gränskontroller

ستوكهولم - السويد بالعربي /

Regeringen+presentera+satsningar+i+budgetpropositionen

Sveriges Nyheter: Dagens Nyheter skriver att Migrationsverket nu anser att flyktingsituationen är så allvarlig att Sverige behöver införa gränskontroller. Detta enligt en regeringskälla, som menar att beslut i frågan kommer att fattas under ett regeringssammanträde på torsdag.

Gränskontrollerna kommer då att finnas vid Öresundsbron och vid färjelägen i Skåne, i första hand. De kommer att börja gälla redan från och med 12-tiden under torsdagen.

للحصول على دعم فوري اضغط هنا

I dag hölls ett krismöte med EU:s och Afrikanska unionens ledare i Valtetta, Maltas huvudstad. Toppmötet gäller den pågående flyktingkrisen.

– Vi har aldrig uteslutit gränskontroller. Det är inget som är avfört från dagordningen, men vi ska göra det vid rätt tidpunkt och med rätt förutsättningar, säger statsminister Stefan Löfven på väg in till krismötet i Maltas huvudstad Valletta, skriver.Både Moderaterna och Kristdemokraterna har tidigare föreslagit skärpta gränskontroller.

Löfven säger också att man bör tänka sig för och inte “haspla ur sig” massa förslag varje dag.

– Vi har en ohållbar situation i Europa, framför allt i länder som Tyskland, Sverige och Österrike som tar ett orimligt ansvar, säger Löfven till Dagens Nyheter.

Nyheter24

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

h2>إضغط هنا لتفوز بجائزة ضربة حظ مع الشركة الراعية ..أشترك مجانا لتكون مؤهل للفوز من هنا . يمكنك أن تجرب عدة مرات وتؤهل نفسك لرحلة العمر مجانا اضغط هنا

.....المزيد هذه الأخبار وعشرات الأخبار الأخري تجدونها على موقع السويد بالعربي من ستوكهولم
Dela detta:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

error: Content is protected !!
%d bloggare gillar detta: