ylliX - Online Advertising Network
smhi

Rekordmånga vill lära sig om klimatanpassning

ستوكهولم - السويد بالعربي /

Sveriges Nyheter:  60-talet kursdeltagare besöker SMHI den 27–28 mars. Aldrig tidigare har så många deltagit i ”Grundkursen i klimatanpassning”.

Hela samhället berörs av klimatförändringen och allt fler anpassar sina verksamheter till ett varmare klimat. Den stora efterfrågan på Grundkursen i klimatanpassning är ett tydligt tecken på att vetskapen om utmaningarna ökar, precis som viljan att ligga i framkant med insatserna.

Kursen arrangeras av Nationellt kunskapscentrum för klimatanpassning på SMHI och många av SMHIs experter är involverade och ska hålla föredrag.

Kunskap och praktiska verktyg
– Deltagarna kommer att få med sig grundläggande kunskaper kring klimatförändringar och vilka effekter vi känner till idag, och flera konkreta tips på hur de kan arbeta med klimatanpassning och vilka hjälpmedel som finns, berättar Pontus Wallin, som är kursledare tillsammans med Eva Olsson.

Deltagarna representerar mestadels kommuner, länsstyrelser och andra myndigheter, men även företag och politiken.

– Det är första gången som Grundkursen har blivit fullbokad, och det blev den redan i januari, berättar Eva Olsson.

Ny kursomgång i höst
Eftersom efterfrågan på platserna är så stor, har det beslutats att det blir en ny kursomgång den 2–3 oktober. Anmälan öppnar i april på smhi.se……………..Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

h2>إضغط هنا لتفوز بجائزة ضربة حظ مع الشركة الراعية ..أشترك مجانا لتكون مؤهل للفوز من هنا . يمكنك أن تجرب عدة مرات وتؤهل نفسك لرحلة العمر مجانا اضغط هنا

Booking.com

.....المزيد هذه الأخبار وعشرات الأخبار الأخري تجدونها على موقع السويد بالعربي من ستوكهولم
Dela detta:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

error: Content is protected !!
%d bloggare gillar detta: