Inbjudan till pressträff om grovt vapenbrott och narkotikabrott

Sveriges Nyheter:  Tisdag den 12 februari klockan 14 hålls en pressträff om ett åtal för bland annat grovt vapenbrott i polishuset i Värnamo, Storgatan 53.

Tre personer, en kvinna och två män, åtalas för grovt vapenbrott för att de hanterat en kulsprutepistol och ett halvautomatiskt gevär med tillhörande ammunition. Misstanken uppstod efter en husrannsakan i en av männens och kvinnans bostad. En av männen misstänks även för grovt narkotikabrott då han kunnat sammankopplas med en narkotikagömma i skogen.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Både misstankarna om det grova vapenbrottet och det grova narkotikabrottet är en följd av polisens långsiktiga arbete mot personer i Värnamo med koppling till kriminella organisationer. Mannen misstänkt för grovt vapenbrott och grovt narkotikabrott har en tydlig roll i en av de organisationer som varit delaktiga i den konflikt som pågått i Värnamo under en längre tid.

Med anledning av åtalet bjuder polis och åklagare in till en pressträff i polishuset i Värnamo tisdag den 12 februari 2019 klockan 14.

Medverkande
Medverkar gör chefsåklagare Lena Medelius från Åklagarmyndigheten samt sektionschef för aktionsgruppsverksamheten Jan Hofvenstam och lokalpolisområdeschef Håkan Boberg från Polisregion Öst.

Anmälan
Anmäl dig till kommunikation@aklagare.se senast klockan 11 tisdag den 12 februari. Ta med presslegitimation eller intyg från redaktion till pressträffen…………….Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Facebook kommentarer

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: