SD-politiker klädde sig som tiggare

Sveriges Nyheter: En SD-politiker i Östersund klädde ut sig till tiggare för att ”visa en framtida människa som lever i slummen”. Manifestationen uppges vara en del i partiets arbete för att få till en folkomröstning gällande invandringen.

sdare

I mitten av oktober meddelade Sverigedemokraterna att partimedlemmarna ska börja arbeta ute i landet för att bilda opinion för en folkomröstning gällande flyktinginvandringen.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Under lördagen arrangerade SD i Östersund en liten manifestation där Monessa Erenbo, som sitter i kommunfullmäktige för partiet i kommunen, klädde ut sig till tiggare, skriver Östersunds-Posten.

– Vi vill visa en framtida människa som lever i slummen, säger hon till tidningen, sittande på marken bredvid en skylt där det står ”Tänk om detta är framtiden”.

Christer Jonsson, också Sverigedemokrat:

– Vi tar väl i lite, det är ju halloween och då kan man klä ut sig.

– Vi tror vi lever i trygghet men det är hit vi är på väg, fortsätter Monessa Erenbo.

Östersunds kommuns kommunalråd, Anders Edvinsson (S), ifrågasätter SD:s manifestation och menar att de inte är vana vid att arbeta demokratiskt genom medborgardialoger, som andra partier vanligtvis gör.

– Det är lite omoget av politiker som är förtroendevalda att klä ut sig på det här viset och försöka göra något spektakulärt av en otroligt allvarlig och viktig fråga. Det är dålig stil, säger han till Östersunds-Posten.

Peter Johansson, ordförande för Sverigedemokraterna Östersund, vill inte kommentera manifestationen eftersom han inte visste att den ägde rum.

SVD

Facebook kommentarer

اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: