ylliX - Online Advertising Network
السويد-بالعربي

Sveriges Nyheter idag 27/11/2018

ستوكهولم - السويد بالعربي /

Sveriges Nyheter:

للحصول على دعم فوري اضغط هنا

Brand i bussgarage utom kontroll

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا
هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا
لمشاهدة جميع فيديوهات السويد الهامة والجديدة على يوتيوب اضغط هنا

Räddningstjänsten i Stockholm fortsätter att bekämpa den svårsläckta branden i ett bussgarage på Kungsholmen som startade vid 10.30-tiden på måndagen. Branden ställer till problem med inställda avgångar och oregelbunden trafik under dagen, enligt SL.

– Det brinner och vi vet ännu inte hur länge vi behöver vara där. Troligtvis hela dagen. Nu koncentrerar vi oss på att skydda övriga, omgivande byggnader, säger Hans Eriksson, ledningsoperatör vid Stockholms brandförsvar.

Branden i byggnaden som både innehåller ett stort bussgarage och tillhörande kontor, startade i samband med ett takarbete.

– Det är en gammal byggnad med komplicerat byggt tak och konstruktioner, så vi har inte velat skicka upp folk på taket och öppna upp och angripa branden inifrån, med fler begränsningslinjer. Därför har det också tagit längre tid, säger Hans Eriksson.

Polisen har upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

Flera bilar i krock norr om Göteborg

Flera bilar har krockat på E6 norr om Göteborg nära Kungälv. Enligt Trafikverket har olyckan stor inverkan på trafiken och långa köer har bildats på platsen, skriver Göteborgsposten.

Olyckan har inträffat i vänster körfält i södergående riktning. Ambulans, polis och räddningstjänst har larmats och räddningstjänsten är på plats och leder om trafiken.

– Initialt får vi in att det är sju stycken bilar som har kolliderat, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen i region Väst till TT.

Enligt polisens ska det ha varit halt på platsen. Inga personskador har rapporterats enligt räddningstjänsten.

– Räddningstjänst är fortfarande på plats och ingen person har införts med ambulans till sjukhus. Det ska ha varit en kökrock i låg hastighet, säger Linda Bergquist, teamledare på SOS alarm.

Tullnota på 300 000 för uthälld whisky

Tullen måste betala mer än 300 000 kronor för whisky som hälldes ut av misstag. Nästan 300 flaskor whisky beslagtogs från en man stoppats i tullen i Helsingborg och ljugit om att flaskorna var för privat bruk. Mannen åtalades och dömdes för brott mot punktskattelagen och efter det destruerades spriten.

Men det skulle man inte ha gjort – utan i stället ha gett dem som beställt whiskyn möjlighet att betala punktskatt för den och hämta ut den.

Tullen har erkänt att det var ett misstag och ska nu betala de tio beställarna totalt 321 000 kronor i ersättning, rapporterar Helsingborgs Dagblad.

Selfie orsakade terrorpanik på indiskt flyg

En passagerare på ett indiskt flyg blev tvungen att lämna planet efter att han tagit en selfie på Snapchat och använt ord som terrorist i en bildtext, uppger lokal polis.

Den unge mannen fick kliva av efter att en annan passagerare sett honom skriva “terrorist ombord, jag krossar kvinnors hjärtan” på sin telefon. Mannen togs in till förhör, men släpptes efter tio timmar.

– Vi förhörde honom ordentligt, men kunde inte finna någon terrorkoppling. Det var ett meddelande som enbart var menat till hans kompisar och inte för att hota eller skada någon, säger polisen Avvaru Ravindranath till AFP.

I september orsakade en annan man panik uppe i luften när han försökte öppna flygplanets dörr efter att ha misstagit den för toalettdörren.

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Editor
Barbara Kidmman
Barbara.Kidmman@outlook.com

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

h2>إضغط هنا لتفوز بجائزة ضربة حظ مع الشركة الراعية ..أشترك مجانا لتكون مؤهل للفوز من هنا . يمكنك أن تجرب عدة مرات وتؤهل نفسك لرحلة العمر مجانا اضغط هنا

Dela detta:

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: