Möjlighet till arbete i Sverige 24 -11-2018

السويد بالعربي
السويد بالعربي

Sveriges Nyheter:#Jobb i Sverige
STIL
Kvinnlig personlig assistent sökes i Mora
KOMMUN: MORA | YRKE: PERSONLIG ASSISTENT
ANSTÄLLNINGSFORM:Deltid, 6 månader eller längre | LÖN:Fast månads- vecko- eller timlön | ANTAL PLATSER:2| ANNONS-ID:8036418
Beskrivning av jobbet
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap.

Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se

Vill du vara min personliga assistent och därmed möjliggöra för mig att fortsätta leva mitt liv precis så som jag önskar? Jag hoppas det! Jag har alltid varit i behov av andras armar, ben och välvilja – vilket inte är en lätt sak, men med en fungerande assistans känner jag mig alldeles fri i själen och älskar livet!

Jag är en pigg pensionär, kvinna som bor i Mora och sitter i elstol. Nu söker jag en personlig kvinnlig assistent från den 14 :e januari med inskolning vecka 2. Tjänsten är 75 % på rullande schema. Du kommer att arbeta dag, kväll, var 3:e helg samt extra vid behov. Inget nattjobb.

Arbetet går ut på att hjälpa mig i min vardag. Detta kan innebära allt ifrån kroppsvård till hushållssysslor som matlagning, tvätt, städning mm. Mina intressen är många : konst och kultur, målning, trädgård, natur mm

Du som söker bör vara kvinna +25, punktlig, engagerad, lyhörd, empatisk, självständig och lugn Du har en god fysisk, tala och skriver flytande svenska (eller franska).

Obs ! Körkort och tillgång till egen bil krävs.

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att jobba med människor, men inget krav. Din personlighet är viktigare än din utbildning.

Intresserad? Ta kontakt med mig på en gång: Tjänsten tillsätts så fort jag anser mig ha hittat rätt person , så mejla din ansökan snarast med CV och personligt brev till :

gcassistans@gmail.com

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön
Lön enligt kollektivavtal

Om anställningsvillkor

Deltid/

Ej specificerat

Arbetsgivarens webbplats
http://www.stil.se
Kontaktinformation
Företagets adress
Storforsplan 36
Postadress
STIL
Storforsplan 36
12347 Farsta
Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

https://www.stil.se/sv/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=1361

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Editor
Karem Ramzy
Facebook kommentarer
هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: