Jimmie drar sig ur intervju i P1: “De ville inte ha de frågorna”

Sveriges Nyheter: Jimmie Åkesson (SD) har med kort varsel ställt in en radiointervju i Studio Ett. Han ska inte vilja svara på varför SD lägger ut kartor och adresser till asylboenden på nätet.

sdare

– De ville inte ha de frågorna, säger Nina Benner, tillförordnad chef för Studio Ett.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Sverigedemoraternas partiledare skulle göra en intervju i Sveriges Radios program Studio Ett vid klockan 17 på måndagen.

Intervjun skulle handla om överenskommelsen om migrationspolitiken. Men i stället ställdes den in, med kort varsel.

– När de hade kontakt i dag lade vi till att vi ville ställa frågor kring SD i Lund och adresserna till asylboenden. Men de ville inte ha de frågorna. Det hade varit intressant att höra vad han har att säga, säger Nina Benner, tillförordnad chef för Studio Ett.

Lägger ut kartor och adresser

Studio Ett meddelade under helgen Jimmie Åkesson om vad samtalet skulle handla. Men de ville sedan även fråga partiledaren om varför SD i Lund, där Kent Ekeroths bror Ted Ekeroth är ordförande, lägger ut listor med adresser till asylboenden på nätet, när flera asylboenden utsatts för misstänkta attentat. Ett agerande som har lett till hård kritik från de som menar att partiet uppviglar till våldsdåd.

Efteråt skrev Studio Ett om avhoppet på Twitter: “Redaktionen kunde inte gå med på att inte själva få avgöra vilka frågor som skulle ställas”.

Expressen

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.