lediga jobb – KANSLIST

Sveriges Nyheter:#Jobb i Sverige
Närhälsan Ulricehamn vårdcentral
Kanslist
KOMMUN: ULRICEHAMN | YRKE: KANSLIST
ANSTÄLLNINGSFORM:Heltid, Tillsvidare | LÖN:Fast månads- vecko- eller timlön | ANTAL PLATSER:1| ANNONS-ID:7984724
Beskrivning av jobbet
Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Tycker du om att möta människor, har en god servicekänsla och är positiv? Bli vårt ansikte utåt på Närhälsan Ulricehamn vårdcentral!

Om arbetet

Som kanslist på Närhälsan Ulricehamn vårdcentral är din största och viktigast uppgift patientkontakten då du är den som först välkomnar våra kunder och patienter.

Bemötande och kundservice är därför en central del i ditt arbete. Du sitter i vår reception där dina främsta arbetsuppgifter är kassaarbete, posthantering, remissbevakning samt mail- och telefonservice.

Är du utbildad medicinsk sekreterare kommer det även bli aktuellt med vårdadministrativ dokumentation i AsynjaVisph.

Om oss

På Närhälsan Ulricehamn vårdcentral är vi 40 kreativa medarbetare. Att ha roligt tillsammans på arbetet ser vi som en viktig del i vardagen, vilket speglar vår arbetsmiljö. Vårdcentralen har ca 14 700 listade invånare och tillhörande filial i Dalum.

Om dig

Vi söker dig som trivs bäst när du får möta människor. Du tycker det är viktigt att ge en god service, både till besökare på vårdcentralen och till dina kollegor. Som person är du positiv och flexibel, är stresstålig samt har förmåga att prioritera och organisera ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har administrativ utbildning. Är du utbildad medicinsk sekreterare är det meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är våra ledord som vi gärna ser att du reflekterar över och utvecklar i ditt personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön
Månadslön

Om anställningsvillkor
100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Susanne Wistberg, Medicinsk sekreterare, Telefonnummer: Tfn 032 – 12 91 44
Gordana Jakupovic, Enhetschef, Telefonnummer: Tfn 0722 – 36 89 08
Fackliga kontaktpersoner
Helen Hansson, Vision, Telefonnummer: Tfn 0700 – 82 27 31
Företagets adress
Ekenäsgatan 15
Postadress
Närhälsan Ulricehamn vårdcentral
Ekenäsgatan 15
50455 Borås
Ange referens 2018/6417.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

https://vgregion.mynetworkglobal.com/se/what:login/jobID:233054/

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Editor
Karem Ramzy
Facebook kommentarer
اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد