lediga jobb – PERSONLIG ASSISTENT

السويد بالعربي
السويد بالعربي

Sveriges Nyheter:#Jobb i Sverige
Nordström Assistans AB
Glada assistenter sökes till en härlig kvinna i Älmhult!
KOMMUN: ÄLMHULT | YRKE: PERSONLIG ASSISTENT
ANSTÄLLNINGSFORM:Deltid, Tillsvidare | LÖN:Fast månads- vecko- eller timlön | ANTAL PLATSER:1| ANNONS-ID:7967081
Beskrivning av jobbet
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

Jag är en glad kvinna som just nu söker assistenter, både på schema och vikarier.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Min assistans är under dagtid och jag behöver hjälp med viss personlig hygien, vissa inköp samt med alla uppgifter som kan förekomma i ett hem. Jag kan både tala och tänka själv. När du arbetar hos mig ser jag gärna att du kan hålla dig i bakgrunden, men ändå vara vid min sida och invänta mina beslut. Jag vill att du ska vara noggrann och respektera hur jag vill att arbetet ska utföras. Mina intressen är kultur, litteratur och världen omkring oss vilket är kul om även du kan dela. En stor portion av humor ser jag som ett stort plus.

Utbildning och erfarenhet är en meriterande men inget krav. Du bör gärna vara i åldern mellan 25 – 45 år och jag ser gärna att du innehar B-körkort. Rökfri under arbetstid är dock ett krav.
Urval kommer ske löpande så tveka inte att söka.

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön
Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor
Deltid
Tillsvidare

Arbetsgivarens webbplats
http://www.nordstromassistans.se
Kontaktinformation
Företagets adress
Box 83 18211 Danderyd
Postadress
Nordström Assistans AB
Box 83
18211 Danderyd
Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=100961

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Editor
Karem Ramzy
Facebook kommentarer

اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: