Jenny Nordberg: Den svenska principen hjälper inte kvinnorna

السويد بالعربي
السويد بالعربي

Sveriges Nyheter:NEW YORK. Om det någon gång gäller att fatta budskapet av ett fredspris är det nu: Tortyr och övergrepp av kvinnor och barn är inte en olycklig bi-effekt av krig. Det utgör en stor del av själva kriget, och ingår i hur folkmord genomförs. Nivån av hjälp och engagemang för de drabbade förtjänar några hundra procent högre styrka – i synnerhet från Sverige och svenskar.

Nadia Murad är en av tusentals yazidiska flickor som kidnappades och såldes som sexslavar i samband med att IS intog områden i norra Irak 2014. Nu har hon fått nobels fredspris för sin kamp för att stoppa våldet mor kvinnor.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

e sadistiska terroristerna och kvinnohatarna som kallade sig för Islamiska staten, och Daesh av andra, lyckades för några år sedan karva åt sig en del land, där de började upprätta sin version av ett samhälle. Minoriteter skulle utrotas, så många kristna och yazidier avrättades. De ägnade sig också åt modern slavhandel: yazidiska kvinnor och minderåriga barn togs tillfånga och utsattes för upprepade våldtäkter; de misshandlades,

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Facebook kommentarer

اذهب الى اعلى الصفحة

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

اترك رد

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: