“Kan dröja till onsdag innan vi får resultat”

Sveriges Nyheter:Siffrorna som kom fram i vallokalsundersökningen är så jämna att om de står sig måste vi vänta till att alla röster räknats på onsdag innan vi vet tillräckligt om resultatet. Det säger Mikael Gilliam, statsvetare på Göteborgs universitet.

– Om det blir så här jämt får vi inget valresultat med oss hem i dag, då får vi vänta till onsdag. Både på grund av att det är jämt mellan de traditionella blocken, och beroende på vilken sida av spärren Miljöpartiet hamnar, säger Mikael Gilliam.

Tidigare har man trott att det skulle finnas ett tydligare valresultat vid halv elva på söndagskvällen….Läs mer

Ekot

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Facebook kommentarer

Klicka här för att återgå till huvudsidan

Dela detta:

Du kanske gillar även...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.